2009. június 1., hétfő

nA mEgVoLt

a koncert:D It's over now:D
Most csak annyit - mert késő van nagyon -, hogy Nagyon de Nagyon HÁLÁS vagyok, egész jó lett, hangulat, lelkület, minden... sok sok barát, ismerős és ismeretlen is, meglepetések, az Úr biztatása, jól szóló zene....na, hát mit mondjak még?:)
A tökéletesség igényével és igénye nélkül:P - attól függ, hogy a jelenre vagy a jövőre nézek... És itt volt Adina és Imi és Encóka is! Meg annyi annyi mindenki, nem tudok most mindent felsorolni... és apukám "jótetszésével" ment a dolog, ezt ne felejtsem ki, mert, hogy is mondjam - aki ismeri, az tudja, mit is jelent ez gyakorlatilag...:D támogat az apukááááám:):):) És a tesóim!!! ááá, hihetetlen érzés. És az egész ifi, gyüli... az ifivel összedolgoztunk, ők drámáztak, rövid jeleneteket adtak elő közbe-közbe... így volt kerek az este, együtt!!
Hallottam valaki reklamált, hogy 2 óra volt írva a meghívóra, és nem volt annyi a koncert, még lett volna 15 perc....:D
Mindenért halleluja!:) És asszem egy kicsit most eléggé nagyon boldog is vagyok...:D


Jaa... képek ITT :)

2 megjegyzés:

márta írta...

Ha a zene is olyan jó volt, mint amilyen szépek voltatok, akkor minden okod megvan a boldogságra.

Budai Evódia írta...

GRATULÁLOK!! én még hamarabbb végig hallgattam pár számot a koncertből, és nagyon tetszik a jazz, tudod...csak nekem a színdarab helyett jobban menne a kávézó a Kőrös parton, és akkor tényleg nem lenne elég 2 óra a zenétekből:D
Olyan szép is vagy, meg minden... Áldom az Urat és kérem, hogy maradj eszköz a kezében!