2009. június 5., péntek

a vEnDéGlÁtÁs öRöMeI

Méghogy vendéget látni nem jó, s csak költségekkel jár!
Én például kifejezetten szeretem, ha vendégeim vannak. Szerintem nagyon sok előnye és mondhatni haszna származik az embernek belőle.
Például, nekem nem is nagyon kell tussfürdőt vegyek. Mert mindig itthagyják az övéket. Hogy most szándékosan vagy nem, ezt nem az én feladatom eldönteni, nem igaz?:P A jómúltkorában a dohi család "hagyta" nálunk a samponját-tusfürdőjét, most meg a tesómék (szentendréről) döntöttek úgy, hogy ittfelejtik az xl kiszerelésű finom fa-tusfürdőjüket..
szóval bármikor szívesen látjuk a vendégeket és holmijaikat...;))


(Na most nem kell azért azt hinni, h mittomén, és félve pakolni össze mikor hozzánk indul valaki....;)) )

4 megjegyzés:

Klári B. írta...

Es meg sosem volt ugy, hogy mikor megint nalad jartak, megkerdeztek... hogy nem maradt-e ott az... ;s nem kertek vissza? :)
En is jartam ugy, hogy Brassoban felejtettem Szilviaeknal a samponom, amibol meg volt itthon is egy es eszre se vettem, aztan ra vagy 3 honapra, mikor megint mentem, akkor ugyanott talaltam meg. Na persze, amugy is mar nem tul sok volt benne, meg mit tudom en, akkor ott megmostam vele a hajam, es ha el hiszitek, ha nem, megint ott felejtettem :)

Lea Mónika írta...

:)), deee, persze... itt is varja husegesen pl dohiekat is a sampon is meg a tussfurdo is;)) csak nem akarnak erte jonni!:))

Budai Evódia írta...

na, velem nem járnál jól, mert legtöbbször kicsi kiszerelésű vagy akármilyen reklámcuccot használok utazáskor:P de tudom mit vigyek neked, ha mégis vendéged leszek:D:D:D

Lea Mónika írta...

igen? es mit? lassam, erdemes-e meghivjalak...:P:P:P:P