2011. április 15., péntek

vÉlEtLeNüL

akadtam rá erre a dalra pár napja, oszt nagyon megtetszett. Azóta D.vel lelkesen énekeljük (rendszerint meghitt és felszabadult reggelizések közben), hogy "Băăăă! Treci la coadă!"
"Băăăă! Treci la coadă!"

Neki is nagyon jól megy, főleg a bőgetés:P , de a többi része is:P Igaz, még gyakorolni kell picit az utolsó szót, amit valamiért mindig "coadră" nak ejt "coadă" helyett, de úgy érzem van még remény.
Addig is lelkesen énekeljük, hogy: "Băăăă! Treci la coadă!"

Ma reggel különösen belejöttünk a dologba. Mivel a dalban egy adott ponton néhány tisztelt politikus urat is kedvesen felszólítanak a sor végére való állásra, mi is elkezdtük, hogyaszongya: "név" (pl Manolescu) - "Treci la coadră"!
"név" - "Treci la coadră"!
"név (Gyurcsány)" - "Treci la coadră"! (Lea...)
"név (K.)" - "Treci la coadră"!
"név (M.)" - "Treci la coadră"!

Ez utóbbi kettőt annál lelkesebben mondtuk, mivelhogy tudvalevőleg esküvői képeket egyesektől még mindig nem kaptunk...:P
naa, hát ilyen az élet!
;-))

2 megjegyzés:

marti írta...

:D nagyon jooo...
miket nem talalsz te Lea....apropos, menyegzos kepek...mi sem kaptunk meg toletek, szoval nekunk es szol, hogy "Marta,Treci la coadra"????????
akkor csak varjunk turelmesen? ok-s

Lea Mónika írta...

lehet nem voltam eleg ertheto...;))
azert nem kuldtunk meg, kedves Marti, eskuvoi kepeket, mert meg mindig nem kaptunk mi sem egyesektol! ez van....erted mar?:P es a lelkes treci la coadra-t is?:P