2009. május 11., hétfő

sEmMiVeL sEm


másabb a helyzetem, mint másnak. Mert amikor "van időm" (feltételezzük, hogy létezik ez az állapot), akkor ugye azért van, mert nem történik semmi, és a semmiről túlzottan nem érdemes írni... viszont amikor meg történik valami, és végre lenne, miről írni, akkor meg már nincs idő leírni, mert ugye elveszi az egészet az, ami épp történik.
így történt, hogy se Békésről nem írtam, se arról, hogy hogy telt a májusegy, hogy itt voltak a marosvásárhelyi fiatalok meg minden, hogy aztán itt volt pár napra Abics a kicsi Abiccsal meg Eszterrel; most hétvégén meg ugye volt a Női Konfi Zilahon, az is csodás volt. na ez ami még frissebb és nem lenne késő írni róla, vagy a családi "szappanoperáról", viszont ezekre meg tényleg nincs per pill időm, mert... ááá, nem is sorolom, csak a drága időmet tölteném vele, és különben sem akarok panaszkodni, hogy minusz 200nál tartok kábé hátramenésileg....:P
DEEE, maaaaaaaaaajd, fogok írni! Hogy ha majd elfelejteném, évek múlva, hogy mi is volt 2009ben, mik történtek velem, akkor legyen, hol visszakeressem és utánaolvassak az életemnek...:)) Békést! meg Zilahot! Mega többit. (Előzetes véget ért.)

1 megjegyzés:

kiddos írta...

ne aggodj, busulj... mert eleted vegen ugyis lepereg az egesz filmed... s akkor eszedbe jut majd minden ;)
vagyis ezt szoktak mondani...