2009. május 25., hétfő

úJ tAg:D

Örömmel jelentem, hogy +1 taggal bővült a mi kis együttesünk. Csodálatosan jött össze a dolog, mondhatni Isten hozta össze - illetve hát tényleg Ő hozta össze, nem csak mondhatni. Van mostmár egy csudajó szaxofonosunk is a csapatban...
de még így az első sokk hatása alatt vagyok/unk, szóval túl sokat nem tudok mesélni...egyszerűen még csak elvagyunk. Ez a "gyerek" egyszerűen tud, és ráérez... egy húron pendült a csapattal első perctől, semmit se kellett magyarázni, hogy így vagy úgy.....még annak a hatása alatt vagyunk, hogy hogy játszik. Illés egyenesen meg volt illetődve először...:P És MIND nagyon élveztük a zenélést. Ez kellett még ide, valahogy ez az érzés fogalmazódott meg bennünk.... héééj de jó;)
A szombati koncerten természetesen már vele együtt lépünk fel. Kezd alakulni a dolog...
Ja! Úgy hívják az urat, hogy Dimény István. Kraszna-i. Ne kérdezzétek, hogy szedtük össze. Összeszedtük. Mondtam, hogy az Úr keze van a dologban:D:D

3 megjegyzés:

kiddos írta...

a mai magyar nyelvjarasban es blogozasban mar a tag szo sokmindent takarhat. de orulok en is, hogy van egy fujos member-eteket :)
s a de jo elso fellepeserol persze megint lemaradok.
egyszer majd csak be-live-olok egy ra-hangolasra :)

Lea Mónika írta...

hogyhogy lemaradsz?...:(

Erika írta...

a Dimeny Istvan tenyleg nagyon jol jatszik;) es orulok h a csapattagotok:) es Isten aldja meg a szombati sozlgalatotokat:)