2009. november 7., szombat

hÁlÁt aDoK

az Istennek, hogy enged betekinteni és részt venni az Ő hatalmas szabadító munkájában. Bár csak egyszerű jelenlévő voltam, fohászkodó, dicsőítő, többiekkel együtt imádkozó, nagyon-nagyon jó volt látni azt, ahogy a Jézus nevére engedelmeskednek a démoni hatalmasságok, az átkok megtörnek, az Úr szól, és a Lélek egyre szabadabb lesz. Döbbenetes, hogy a sátán milyen alapos pusztító munkát végez, és mennyire harcol csak egy lélekért is; hogy mindent megpróbál, csak, hogy az uralma alatt tartsa. DE Krisztus hatalmasabb, és nincs menekvés, a démonoknak pusztulni kell a Jézus nevére! Nem bírják!! Jézus a Szabadító, és a legsötétebb, rettenetes erős kötelékekből is képes - és meg is szabadít, ha van hit, van tiszta, szent élet, van áldozatkészség és van közbenjárás!
Mt 10,8 - Gyógyítsatok meg betegeket, támasszatok fel halottakat, tisztítsatok meg leprásokat, űzzetek ki ördögöket. Ingyen kaptátok, ingyen adjátok.
Mk 16,17-18 - Azokat pedig, akik hisznek, ezek a jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek ki, új nyelveken szólnak, kígyókat vesznek kezükbe, és ha valami halálosat isznak, nem árt nekik, betegre teszik rá a kezüket, és azok meggyógyulnak."


Minden dicsőség a Krisztus Jézusé! Az Ő vére fedez be minket!:)
Higyjetek, higyjünk, Krisztus megváltott gyermekei!:)

Nincsenek megjegyzések: