2011. március 16., szerda

mA 8 óRáT

kertészkedtem, szinte megállás nélkül. és még nincs vége!:) (mondtam már, hogy picikét fáradt vagyok?:P)
D. is sokat dolgozott "a kertben", amikor csak akadt egy kis szabadideje munka közben/után. még anyósom is átjött délután segíteni:))
és még nincs vége!
gyomlálás, ásás, virágültetés (sok virágültetés), gyökértelenítés (kisebb nagyobb sikerrel, a gyökerek nagyon megátalkodottak, mondhatom!), futórózsa, és aztán a gyümölcstermő bokrok ültetése, de ennek csak az elejére jutottunk, mert a földbe a kerítés szélénél sok volt a gyökér (ismét a gyökerek!) és időközben besötétedett. aztán locsolás és szemétösszeszedés, végül pedig egy ima az Úr Jézushoz, hogy áldja meg kezünk munkáját és szépen kérem kelessze ki a virágjaimat és fakassza meg a bokraimat:) aztán meg még folyt.köv.!:)

4 megjegyzés:

Mike Adina írta...

A kertészkedés azért is jó munka, mert elég hamar lehet látni a munka gyümölcsét. És jó terápia a többi rutinfeladat után...

Imre Sz. írta...

A gyökerek pedig jó tanárok...nem?:))Amíg vannak gyökereink addig tudunk kapaszkodni is..na nem a földhöz ragadunk..hanem a törzsből növünk ki...és alkotunk egy erős egységet... Ezt nem vetted észre kedves húgom?:))
Úgyhogy, csak óvatosan a gyökérvágással:)

Mike Adina írta...

Jut eszembe, nekem is megfordult pár gondolat a gyökerekkel kapcsolatban, de aztán elszálltak...
Imi,jó, hogy írtál róluk - mármint a gyökérkérdésről!

encóka írta...

azota mar abbahagyhatnad a kerteszkedest, draga. ulj gep ele is, mert egyesek nem szeretik a leatlan heteket. mondd meg ferjeduradnak, engedjen mar oda a gephez...